Onze nieuwe teamleden

Maak kennis met onze nieuwe teamleden, Rishwan en Leon. In deze blog stellen onze nieuwe collega’s zich voor. De uitbreiding van ons development team maakt het mogelijk om Atlas en Meld een Vermoeden nog sneller door te ontwikkelen.

"Hoi, mijn naam is Rishwan! Ik ben 20 jaar, kom uit Den Haag en ben op dit moment derdejaars HBO-ICT Software Engineering student aan de Haagse Hogeschool. 

Software Engineering is iets waar ik mezelf in zag sinds ik op de havo zat. Sindsdien ben ik gedreven om hier een mooie carrière van te maken. Verder houd ik veel van auto’s, muziek maken, videobewerking, gamen, en ben ik echt een tech geek. Als HBO-student werd het tijd om stage te lopen en Pantyr is de plek waar ik mij voor de stage thuis voel. Ik kan mijn eigen kennis van binnen en buiten mijn studie toepassen, en ik word gelukkig vooral goed uitgedaagd. 

Er is veel overlap tussen wat ik tot nu toe op de opleiding heb geleerd en hoe Pantyr aan het werk gaat, dus ik rol er soepel in! Het team bestaat uit jonge, hardwerkende mensen waar ik veel van kan leren, maar het ook gezellig mee kan hebben. Ik zal de komende 5 maanden binnen het team werken aan Quality Assurance en het testen van de producten van Pantyr. Ik heb er veel zin in en ga hard mijn best doen!"

Rishwan

Hoi, ik ben Leon Hoek, de nieuwe junior software developer bij Pantyr. Ik heb succesvol de bacheloropleiding Technische Informatica afgerond aan de TU Delft, en sinds 1 maart versterk ik dit mooie team. 

De focus van mijn werkzaamheden bij Pantyr ligt op ontwikkeling van de back-end systemen. Denk daarbij aan het verwerken van binnenkomende en uitgaande data in en naar de databases en het implementeren van de business logica.

Ik word blij van een potje schaak en jamsessies (gitaar, geen fruit). Ook ga ik graag zwemmen en ben ik altijd te porren voor een avondje borrelen.

Leon