Onze nieuwe naam: Pantyr

Met trots maken wij onze nieuwe bedrijfsnaam bekend. Wij gaan verder onder de naam Pantyr. Dit is de volgende stap in onze missie om de lokale overheid te versterken in het waarborgen van een veilige leefomgeving door middel van betrouwbare software.

Door de groei van onze organisatie en de lancering van Atlas vonden wij dat de naam Meld een Vermoeden niet langer de lading dekt. Met Atlas en Meld een Vermoeden bieden wij steeds meer dan alleen een meldpunt. Om die reden nemen wij een nieuwe organisatienaam aan waar de producten Atlas en Meld een Vermoeden onder vallen. 

Het meldpunt blijft gewoon Meld een Vermoeden heten. Atlas is en blijft de naam voor ons case management platform. De nieuwe naam die wij aannemen is de naam voor onze organisatie. Meer informatie is te vinden op www.pantyr.nl.

Oorsprong

Pantyr (pɑn·tier) is een samenstelling van de woorden pan (πᾶν) en Tyr. Pan in Oud-Grieks betekent ‘alles’. Tyr is de god van de gerechtigheid in de Noordse mythologie.

De naam Pantyr staat voor gerechtigheid voor iedereen. Wij bouwen software die de lokale overheid in staat stelt om hun veiligheidsdomein goed te organiseren.

In het logo van Pantyr zie je: de Noordse rune ᛏ van Tyr; De Griekse letter Π van Πᾶν (Pan). Samen vormen deze symbolen de vorm van een helm. De helm staat symbool voor bescherming en veiligheid.

Trots op onze partners

Wij willen alle gemeenten die werken met onze software bedanken voor de sterke samenwerking en het vertrouwen in ons. Atlas en Meld een Vermoeden zijn ontwikkeld in co-creatie met veiligheid-, IT- en juridische specialisten waardoor het aansluit op het werkproces van de gemeente. Onze ambitie is om nog lang op deze manier samen te werken met de lokale overheid.