Live in Hilversum en Pijnacker-Nootdorp!

Hilversum en Pijnacker-Nootdorp zijn live en part of the family!

De gemeenten Hilversum en Pijnacker-Nootdorp gaan samenwerken met Meld een Vermoeden. Zij tekenden hiervoor recent een samenwerkingsovereenkomst. Hierdoor ontvangen de gemeenten vanaf nu, naast meldingen van burgers via M., rechtstreeks meldingen over ondermijning via Meld een Vermoeden.

De samenwerking vergroot voor hen de informatiepositie en versterkt hiermee de integrale aanpak van ondermijnende criminaliteit. 

Regio Midden Nederland en Den Haag

Hilversum is opnieuw een gemeente uit de regio Midden Nederland die aansluit bij Meld een Vermoeden. Pijnacker-Nootdorp is de vijfde gemeente in de Regio Den Haag. Inmiddels maken 17 gemeenten in Nederland gebruik van het platform Meld een Vermoeden. 

Sluit ook aan bij Meld een Vermoeden

Ondermijning raakt ons allemaal en je gaat het pas zien als je het door hebt. De signalen van ondermijnende criminaliteit blijken vaak achteraf al veel eerder zichtbaar te zijn geweest, een soort van onderbuikgevoel dat iets niet helemaal klopt. Herkenbaar? Misschien dat Meld een Vermoeden jullie ook kan helpen in de aanpak van ondermijning. Neem contact op met Joey van Haasen (joey@meldeenvermoeden.nl) om de mogelijkheden te bespreken.