ISO 27001 certificering

Pantyr is ISO 27001 gecertificeerd. Wij werken al langere tijd conform de ISO 27001 standaard voor informatiebeveiliging. Nu mogen wij met trots bekendmaken dat wij ook ons certificaat hebben ontvangen.

ISO 27001 is een internationaal erkende standaard voor informatiebeveiliging. Met deze certificering laten wij zien dat Pantyr, en onze producten Atlas en Meld een Vermoeden, voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.

Wij hebben een information security management system opgezet om risico’s te minimaliseren en te beheersen. Onze werkwijze is systematisch zodat wij veilig kunnen ontwikkelen. 

Jaarlijks wordt een externe audit uitgevoerd om ons ISO 27001 werkwijze te controleren. Om aan de ISO 27001 standaard te blijven voldoen evalueren wij continu onze processen en resultaten. Binnen onze organisatie hebben wij door middel van trainingen voor ons team het bewustzijn op informatiebeveiliging vergroot.

De ISO 27001 audit is uitgevoerd door TÜV Nederland. TÜV Nederland beoordeelt vanuit een onafhankelijke rol op basis van de eisen in normen en keurmerken of wij aan de informatie beveiligingsstandaarden voldoen.

Het hele Pantyr team is enorm trots om het ISO 27001 keurmerk te mogen dragen!