Community Dag oktober 2021

Op donderdag 14 oktober 2021 vond de Community Dag van Meld een Vermoeden plaats in Den haag bij onze partner Security Delta (HSD). De middag stond in het teken van ons nieuwe product Atlas, netwerken met gemeenten en Project Theseus.

De Community Dag werd afgetrapt met de presentatie van Atlas. Atlas is live en dat willen wij vieren! Atlas is ons nieuwe product dat de informatiepositie van gemeenten versterkt op het gebied van veiligheid en ondermijning. Nieuwsgierig naar Atlas? Lees meer op onze Atlas pagina.

Het was prachtig om ons netwerk na lange tijd weer op locatie bij elkaar te brengen. De gemeenten staan centraal tijdens de Community Dag. Er werd volop onderling kennis gemaakt met elkaar en informatie uitgewisseld. Als Meld een Vermoeden vervullen wij graag de rol van verbinder tussen gemeenten. De middag was wat ons betreft niet alleen leerzaam maar ook erg gezellig.

Alex te Dorsthorst kwam vanuit het oosten van het land om de aanwezigen te vertellen over project Theseus. Als projectleider vanuit de Omgevingsdienst Regio Arnhem wist Alex spraakmakend zijn ervaring te delen. Project Theseus is een samenwerking tussen de omgevingsdienst, gemeenten en andere ketenpartners om ondermijning op bedrijventerreinen in Gelderland aan te pakken. 

Uiteraard werd de dag afgesloten met een netwerkborrel. Wij willen alle aanwezigen bedanken voor hun bijdrage. Wij zien jullie graag weer bij de volgende Community dag in 2022!