Atlas is live!

Met trots presenteren wij ons nieuwe webportaal Atlas. Atlas laat gemeenten gestructureerd en veilig werken met meldingen en dossiers. Elk type signaal kan worden opgewerkt in Atlas. Ook signalen van Meld een Vermoeden worden door gemeenten verwerkt in Atlas.

De afgelopen maanden heeft ons team keihard gewerkt naar de livegang van Atlas. Onze dank gaat uit naar de gemeenten die met ons hebben samengewerkt in co-creatie. In mei 2021 zijn wij met een tweetal gemeenten gestart aan het co-creatie traject. Deze gemeenten hebben hun ervaring en wensen met ons gedeeld zodat wij Atlas konden bouwen gericht op de gebruiker. Zo is Atlas gebouwd voor gemeenten, door gemeenten.

De komende maanden zullen wij volop doorontwikkelen samen met de gebruikers van Atlas. Wij hebben een reeks aan nieuwe functionaliteiten klaar staan om te ontwikkelen. Met de eerste gebruikers van Atlas vormen wij een klankbordgroep om hun ideeën en feedback in Atlas te verwerken.

Atlas is beschikbaar in drie pakketten: Lite, Basic en Plus. Zo is er altijd een pakket dat past bij de behoefte van jouw gemeente.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen rondom Altas? Meld je dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.