ATLAS

Case Management voor de aanpak van ondermijning

Atlas is het Case Management systeem gemaakt voor de aanpak van ondermijning, ontwikkeld door de makers van Meld een Vermoeden. Onze missie is om gemeenten een platform aan te bieden waarmee zij hun informatiepositie versterken en hun proces stroomlijnen.

Atlas is het Case Management systeem voor gemeenten in de aanpak van ondermijning. Het vormt de basis in een datagedreven aanpak. In Atlas kunnen signalen van Meld een Vermoeden en andere bronnen worden omgezet naar dossiers. Dossiers worden verrijkt met openbare bronnen en interne informatie. In Atlas wordt veilig samengewerkt met collega’s op basis van rechten en rollen, conform het Model Privacy Protocol. Het Informatie Dashboard geeft inzicht in operationele en managementinformatie.

Atlas structureert het opwerken van signalen en zorgt dat de gemeente grip heeft op data en dit omzet naar bruikbare informatie. Atlas is de oplossing voor een gecontroleerd proces en een sterke informatiepositie.

Voordelen van Atlas

Demo aanvragen

Atlas x Meld een Vermoeden

Atlas werkt perfect samen met het meldpunt Meld een Vermoeden. Signalen die via Meld een Vermoeden binnenkomen kunnen eenvoudig worden gewogen en verrijkt in Atlas. Echter, dossiers in Atlas kunnen gestart worden met elk soort signaal dat een gemeente ontvangt. Onze visie is dat de gemeente alle signalen in Atlas behandelt. Geen losse documenten en mappen, maar één centrale plek voor de aanpak van ondermijning.

Doelgroep

Atlas is gebouwd met gemeenten, voor gemeenten. De gemeente is een belangrijke ketenpartner in de aanpak van ondermijning. Voor een goede uitvoering van deze rol is er behoefte aan de juiste software om de informatiepositie te versterken en handhaven. Atlas biedt de functionaliteiten die nodig zijn om veilig en datagedreven samen te werken. Naast interne samenwerking staat Atlas ook voor samenwerking met partners en andere gemeenten, ondermijning stopt immers niet bij de gemeentegrens.

Lancering

Atlas is beschikbaar per oktober 2021 in meerdere pakketten: Lite, Basic en Plus, met als optionele toevoeging de meldpunten van Meld een Vermoeden. Zo hebben wij voor elke gemeente een softwarepakket dat aansluit op de behoefte. Na de lancering zullen wij met de eerste gebruikers doorwerken aan het uitbreiden van de functionaliteiten van Atlas.

Ben je nieuwsgierig wat Atlas kan betekenen voor jouw organisatie? Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen